Abonneer en ontvang onmiddelijk een gratis SlimCake!0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wat is RAW Pasta?

Raw Pasta is de eerste superfood pasta van Nederland. Deze pasta is 100% natuurlijk & caloriearm. Raw pasta is vrij van vet, suiker, toegevoegde E-nummers, granen en gluten. Raw Pasta bevat 95% minder kilocalorieën dan gewone pasta. Gewone pasta bevat al snel 380 tot 400 Kcal per 100 gram. Raw Pasta bevat slechts 6 Kcal per 100 gram. Hierdoor is Raw Pasta goed in te passen in een caloriearm dieet.

Waar is Raw Pasta van gemaakt?

Raw Pasta is gemaakt van een voedingsvezels genaamd Glucomannan, deze vezel wordt gewonnen uit de de Konjac plant die voornamelijk voorkomt in de warme streken van Japan. De vezel staat al jaren bekend om zijn bevorderende eigenschappen voor de gezondheid. Door de Europese Autoriteit van Voedselveiligheid (EFSA) is wetenschappelijk aangetoond dat het helpt om af te vallen en goed is voor het cholesterolgehalte.

Hoe bereid je Raw Pasta?

Heel eenvoudig! De pasta hoeft namelijk niet meer gekookt te worden. Bereid je favoriete vlees of vis, voeg naar keuze groente en saus toe. Giet de inhoud van een verpakking Raw Pasta in een vergiet en spoel deze af met water. Voeg de Raw Pasta toe aan je saus en laat deze een paar minuten mee warmen.