Abonneer en ontvang onmiddelijk een gratis SlimCake!0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen gewone pasta en RAW Pasta?

Raw Pasta is niet gemaakt van tarwe zoals gewone pasta’s. Raw Pasta is gemaakt van een plantaardig voedingsvezel dat wordt gewonnen uit de wortel van de konjac plant. Hierdoor is de pasta volledig vrij van gluten, vet en suiker. Gewone pasta’s bevatten vaak 380 tot 400 Kcal per 100 gram. Raw Pasta bevat slechts 6 Kcal per 100 gram.

Waar smaakt RAW Pasta naar?

Raw Pasta is neutraal van smaak te vergelijken met gewone pasta’s. Raw Pasta en Raw Noodles hebben een licht gele kleur net als gewone pasta’s en noodles. Raw Rijst is wit van kleur net als gewone rijst.

Hoeveel porties bevat een verpakking RAW Pasta?

Een verpakking Raw Pasta bevat 200 gram, dit is voldoende voor 1 a 2 porties. Een geopende verpakking is nog 2 dagen houdbaar in de koelkast. Sluit het zakje goed af en zorg dat er voldoende water of vocht in staat.

Is RAW Pasta veilig om te eten?

Raw Pasta is 100% natuurlijk. Het is gemaakt van een plantaardige vezel genaamd glucomannan. Deze vezel staat bekend zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Van glucomannan is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt tot gewichtsverlies en goed is voor het cholesterolgehalte. Omdat de pasta’s veel vezels bevatten is het aan te raden voldoende water te drinken.

Ik gebruik medicijnen. Kan ik RAW Pasta gewoon eten?

Van Raw Pasta zijn geen bijwerkingen bekend. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts of huisarts.

Bevat Raw Pasta toegevoegde E nummers, granen of gluten?

Nee, Raw Pasta is volledig vrij van deze stoffen.

Recepten RAW Pasta