Abonneer en ontvang onmiddelijk een gratis SlimCake!



0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Recepten

RAW Pasta - Spaghetti Bolognese

Ingrediënten:
- 1x RAW Pasta
- 75 gram magere rundergehakt
- ½ blikje tomatenpuree
- ½ ui
- ½ stengel bleekselderij
- 1 wortel geraspt
- 1 teentje knoflook
- Basilicum
- Oregano
- Peper & zout

Bereiding:

Bak de rundergehakt rul. Snijd ondertussen de ui en bleekselderij in kleine stukjes. Bak de ui, bleekselderij en geraspte wortel mee. Knijp de knoflook uit in de pan en bak het even mee. Voeg de tomatenpuree toe en doe er wat basilicum en oregano bij. Voeg als laatste de RawPasta toe en bak nog 2 minuten mee onder af en toe doorroeren. Breng op smaak met peper & zout.

RAW Pasta - Tonijn

Ingrediënten:
- 1x RAW Pasta
- 1 blikje tonijn
- ½ ui
- ¼ blikje ansjovis
- ½ theelepel kaneel
- 1 grote tomaat
- 50 gram groene olijven
- 4 Cherry tomaatjes
- 1 teentje knoflook
- Verse basilicum
- Peper & zout

Bereiding:

Snijd de ui in blokjes en de knoflook in kleine stukjes, de olijven in kleine ringetjes en de ansjovis in kleine stukjes. Ontvel de tomaat en snijd deze in blokjes. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en maak deze vervolgens fijn met een vork. Fruit de uien met de knoflook in een pan en doe daar een theelepeltje kaneel bij. Als de uien en knoflook mooi van kleur zijn dan kun je de olijven, ansjovis, tomatenblokjes, en tonijn erbij voegen, roer dit tot een smeuïg geheel. Breng het geheel op smaak met wat peper & zout. Roerbak de RawPasta 2 minuten, als de pasta klaar is dan kun je deze samen met de Cherry tomaatjes bij het mengsel voegen. De pasta met het mengsel goed doorroeren en even laten verwarmen in de wok of hapjespan. Voeg op het laatst een paar blaadjes verse basilicum toe.

RAW Pasta - met rucola en tomaten

Ingrediënten:

- 1x RAW Pasta
- 150 gram rucola
- 2 grote tomaten
- 25 gram groene olijven
- 25 gram zwarte olijven
- ½ rode peper
- 1 teentje knoflook
- Olijfolie
- Peper & Zout

Bereiding:

Was de rucola en snijd de blaadjes fijn. Ontvel de tomaten, snijd deze in stukjes en plet vervolgens het vruchtvlees fijn met een vork, voeg er de ontpitte olijven en knoflook bij en meng alles fijn. Breng het geheel op smaak met peper & zout en voeg 4 eetlepels olijfolie toe en het rode pepertje. Kook de RawPasta in 2 minuten. Doe de pasta in een grote kom en meng deze met de tomaten en de rucola.

RAW Pasta - Pesto

Ingrediënten:

- 1x RAW Pasta
- 150 gram kipfilet
- 50 gram champignons
- 1 volle hand rucola
- 1/2 bosje peterselie
- 1/2 bosje dille
- 6 el olijfolie
- 1 teen knoflook

Bereiding:

Snijd de kipfilet in kleine blokjes en de champignons in plakjes. Bak de kipblokjes op hoog vuur in een wok of hapjespan zodat het mooi bruin wordt en voeg dan de gesneden champignons toe, bak het geheel gedurende 3-4 minuten. Pureer voor de pesto de peterselie, dille en knoflook met een staafmixer en voeg langzaam de olijfolie toe totdat er een mooie gladde pesto ontstaat. Voeg vervolgens de zelfgemaakte pesto en de RawPasta toe aan de rest en bak het nog 2-3 minuten. Haal de pan van het vuur en meng de rucola door het geheel.

RAW Pasta - Pittige pasta

Ingrediënten:

- 1x RAW Pasta
- 1 rode peper
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel parmezaanse kaas
- Peterselie
- Olijfolie
- Zout & Peper

Bereiding:

Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd deze in ringetjes. Pel de knoflook, snijd deze fijn en fruit deze samen met de peper 5 minuten in de olie, voeg peper & zout naar smaak toe. Hak de peterselie fijn en verwarm deze samen met RAW Pasta, knoflook en peper. Serveer het gerecht met wat parmezaanse kaas.

Recepten RAW Pasta